Home ZanimljivostiPutovanja Holanđanin promoviše lepote Srbije

Holanđanin promoviše lepote Srbije

redakcija

Srbija je zemlja sa predivnim ljudima i prelepim ženama, a srpske planine bi bile pravi raj za ekstremne sportove, smatra Nils Albert, Holanđanin iz Arnema koji je zbog svoje opčinjenosti prirodnim lepotama pirotskog kraja postao pravi promoter naše zemlje u Holandiji.

 

Albert, čija je supruga Jasmina iz pirotskog kraja, već godinama preko društvenih mreža, ali i u poslovnim kontaktima promoviše Srbiju kao lepu zemlju časnih, gostoljubivih i vrednih ljudi. 

Srpske planine bi bile pravi raj za ekstremne sportove, posebno planinski biciklizam, a uz to mogli bi po mnogo nižim cenama da uživaju u svom hobiju nego što to čine na primer u Austriji ili drugim zemljama, zaključuje Albert. 

On dodaje da su za sada ljubitelji ekstremnih sprotova veoma zainteresovani za posete ovim krajevima. 

Albert se, kako kaže, u svakoj prilici bori i protiv predrasuda koje o našoj zemlji vladaju u Holandiji 

Osim preko društvenih mreža on Srbiju promoviše i u kontaktima sa poslovnim svetom, pa je moguće da će uskoro veliki broj zaljubljenika u ekstremne sportove, tačnije planinski biciklizam, doći upravo u Srbiju po preporuci ovog Holanđanina. 

''Na sve moguće načine promovišem pritoski kraj, jer je ovde priroda zaista fantastična. Nije previše urbanizovana i potpuno je netaknuta'', kaže Albert koji putem društvenih mreža svima prikazuje najlepše fotografije Uvca, Zlatibora i Stare planine, a reakcije su odlične. 

Kao prvi konkretan rezultat može da se desi da Srbija postane popularna destinacija za veliki broj ljubitelja ekstremnih sportova iz Holandije, procenjuje Albert. 

On navodi kako za sada iz Holandije postoje organizovane turističke ture za Bugarsku, ali ne i za Srbiju i da to hoće da promeni.

Izvor: Tanjug

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!