Home InfoDruštvo Građani prikupili više od dve trećine potrebnih sredstava za semafor zagađenja

Građani prikupili više od dve trećine potrebnih sredstava za semafor zagađenja

Redakcija

Nakon samo pet dana od pokretanja kampanje za kupovinu Semafora zagađenja u Smederevu, građani su prikupili više od dve trećine potrebne sume! Ovako brza reakcija govori da je Smederevcima itekako važno da u njihovom gradu postoji javni LED ekran koji javlja kakav je vazduh koji dišu.

Kampanja zajedničnog finsnsiranja, pokrenuta 15. marta preko platforme donacije.rs https://www.donacije.rs/projekat/semafor-zagadenja/, poziva sve građane da doniraju za kupovinu Semafora zagađenja, koji inicjativa Crveni bedževi ima nameru da postavi na zidu jedne od dve zgrade na centralnom gradskom trgu. Prikupljanje novca je transparentno na ovoj stranici, a ukupan iznos do cilja prikazan je u svakom trenutku. Donacije mogu biti javne ili anonimne, po želji donatora. Za samo pet dana, sakupljeno je skoro 325,071 dinar!

1 komentara
0

Slične vesti

1 komentara

Eko deka 22.03.2021 - 14:13

Vazduh ce biti cist kada tvoji mama i tata i Markovi mama i tata izadju na izbore i glasaju za cist vazduh, i da nasi prijatelji Kinezi da se vrate da zagadjuju vazduh u svojoj Kini, nije ovo celicno prijateljstvo, ovo je trovanje prijatelja i njihove dece, ukapirace mame i tate, samo da nebude kasno.

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!