Home Info Gimnazijalci na republičkom takmičenju u orijentiringu

Gimnazijalci na republičkom takmičenju u orijentiringu

redakcija

Ovogodišnji spisak školskih sportova obogaćen je novim, interesantnim i uzbidljivim takmičenjem. U pitanju je orijentiring! Prvo školsko republičko takmičenje u ovoj disciplini održano je na Divčibarima, 11. maja  2018. godine.
Na takmičenju je učestvovalo 30 škola iz cele Srbije tačnije oko 100 takmičara u svim konkurencijama. Smederevska Gimnazija je  imala predstavnike u muškoj konkurenciji ( Đura Vukelić) i ženskoj konkurenciji (Aleksandra Simonović) za srednje škole. Medalja nam je izmakla za malo, s obzirom na to da se Aleksandrino vreme, jedno od najboljih, nije ni računalo jer joj je nedostajala jedna kontrolna tačka. Đura Vukelić je u svojoj konkurenciji bio šesti.

,,Zadovoljni smo svojim uspehom, s obzirom na to da se prvi put susrećemo sa ovom vrstom takmičenja i nismo članovi nijednog kluba ", rekao je Đura Vulelić za SDCafe.rs.

Ovo je bilo još jedno neprocenjivo iskustvo više za našu školu i sigurni smo da ćemo i sledeće godine učestvovati na takmičenju i da će medalja biti naša.

Minja Dragosavljević
foto: Mina Paunović
sdcafe.rs

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!