Home InfoSport Fudbalski savez Srbije uručio opremu klubovima u Podunavskom okrugu

Fudbalski savez Srbije uručio opremu klubovima u Podunavskom okrugu

by Redakcija

Juče je u Skupštinskoj sali Gradske uprave Smederevo bila organizovana svečana dodela fudbalske opreme od strane Fudbalskog saveza Srbije Fudbalskom savezu Podunavskog okruga. Svečanoj dodeli prisustvovao je gradonačelnik Smedereva i predsednik Fudbalskog saveza za Podunavski okrug Jovan Beč, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije Rade Popović i zamenik generalnog sekretara Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije Nenad Kurčubić.
Klubovima na teritoriji Podunavskog okruga bilo je podeljeno ukupno 64 paketa fudbalske opreme.

Prisutnima se obratio gradonačelnik Smedereva i predsednik Fudbalskog saveza za Podunavski okrug Beč, koji je tim povodom izrazio veliku zahvalnost ispred Podunavskog okruga i čestitao rukovodstvu na čelu sa Draganom Stojkovićem Piksijem odlazak na svetsko prvenstvo i poželeo puno uspeha u daljem radu.
„Zadovoljstvo je danas biti ovde sa vama, jer fudbal je jednako važan u svakom delu Republike Srbije, u svakom gradu i opštini. Godina za nama je možda i godina najvećih istorijskih uspeha srpskog fudbala. Važno nam je da fudbal ravnomerno razvijamo na profesionalnom, ali i na amaterskom nivou“ – istakao je u svom obraćanju prisutnima generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Šurbatović.

Nakon svečanog dela obraćanja prisutnima, bila je podeljena fudbalska oprema Fudbalskom klubu ,,Jasenica“ Smederevska Palanka, Fudbalskom klubu ,,Morava“ Velika Plana i Klubu Malog fudbala Smederevo, nakon čega su i svi prisutni klubovi mogli da preuzmu svoju opremu.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!