Home Info Fudbaleri Smedereva u štrajku!

Fudbaleri Smedereva u štrajku!

by redakcija

 

Igrači poslednjeplasiranog tima Superlige odbili da treniraju u sredu, a čelnicima kluba stavili do znanja da se suočavaju sa egzistencijalnim problemima, zahtevajući hitno rešenje.
Fudbalerima Smedereva kojima klub duguje zarade, obratio se sportski direktor Aleksandar Pantić i objasnio im da nema načina da se nađe novac za isplatu dugovanja, uz poruku nezadovoljnima da mogu da idu, prenosi "Žurnal".
 
Okupljenim kandidatima za najbolji tim jasno je stavljeno do znanja da je situacija i više nego teška, bez konkretne najave da bi po okončanju turobne jeseni, moglo da se pojavi svetlo spasa na vidiku.
 
Za sada se ne znaju tačna dugovanja prema igračkom kadru. U čitav iznos ne staju samo zaostale isplate na ime redovnih plata, već rate ugovora i neisplaćena stanarina…
 
Loša finansijska situacija u klubu odrazila se i na rezultate ove sezone. Smederevo se nalazi na poslednjem mestu tabele Superlige, jer ima samo osam bodova – jednu pobedu, osam poraza i pet nerešenih mečeva posle 14. odigranih kola.
 

Izvor: mondo

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!