Home InfoSport Foto: Psi na izložbi u Smederevu

Foto: Psi na izložbi u Smederevu

Redakcija

U subotu 13.08.2022. u Smederevu održana je međunarodna izložba pasa. Tvrđava u Smederevu je bila mesto održavanja ove kinološke manifestacije.

Fotografije napravio Ljubiša Ljuba Aranđelović

1 komentara
0

Slične vesti

1 komentara

NIKOLA TASIĆ CALE 17.08.2022 - 11:05

Bravo za manifestaciju i za fotografije, ali drugovi, gosodo i prijatelji – šta ćemo sa našom decom? Sve ih je manje -ne rađa dovoljno dece ni za prostu reprodukciju, odavno nema rezultata, bar 2:2! Već duže vreme ovde (Smederevo, Srbija) zavlada je „bela kuga“- mali je broj novorođene dece! Veći je mortalitet od nataliteta! Svi drugovi, gospoda, prijatelji i mladi roditelji treba zbog navedenog da povedu malo više računa o tome.
Kao penzioner, često sam u gradu u dugim šetnjama i imam šta da vidm! Više je ljudi (mladih) sa psima nego sa decom! To je naročito izraženo u jutanjim i večernjim časovima. Predlažem, apelujem na sve mlade ljude, a i ove starije, da umesto tih silnih pasa, kuca, kućića,… povedu u šetnju svoju decu! Nije valjda da psi uzvraćaju veću ljubav od dece?!
Validni podaci pokazuju da svake godine Srbija izgubi 40-tak hiljada stanovnika. Statistika kaže da je Srbija spala ispod 7 miliona stanovnika!
Potrebno je da se kao narod, što pre vratimo tradicionalnim velikim vrednostima – porodicama sa troje, četvoro dece. Ovako – polako ćemo nestati, iako to ne želimo.

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!