Home Info Dr Igor Švonja kandidat Dveri i DSS-a za gradonačelnika Smedereva

Dr Igor Švonja kandidat Dveri i DSS-a za gradonačelnika Smedereva

redakcija

Na Sretenje, Dan državnosti Srbije i veliki hrišćanski praznik, u Smederevu je potpisan koalicioni sporazum gradskih organizacija Dveri i DSS-a. 

Sporazum o zajedničkom izlasku na predstojeće lokalne izbore u ime dve gradske organizacije potpisali su Mila Bojović (DSS) i Dragan Dželetović (Dveri). 
"Koalicioni sporazum u Smederevu nije diktat iz beogradskih centrala, zajednički izlazak na lokalne izbore je prirodan sled događaja koji je proizašao iz dobre saradnje u protekle dve godine. Nosilac izborne liste Dveri i DSS-a i kandidat za gradonačelnika Smedereva biće dr Igor Švonja, ugledni smederevski lekar i osnivač Dveri u Smederevu." – kazali su učesnici konferencije.

Dr Igor Švonja je na konferenciji za medije izjavio da je ključni problem Smedereva negativna selekcija kadrova odnosno primat podobnih naspram sposobnih. Cilj zajedničke liste koju će predvoditi na predstojećim izborima biće da se omogući povratak najboljih i najsposobnijih na ključne pozicije u društveno-političkom životu u našem gradu. 
Kao nestranačka ličnost, zajedničku listu Dveri i DSS-a podržao je i profesor smederevske gimnazije Nebojša Neba Jovanović. Sa jučerašnje konferencije za medije poslata je poruka građanima Smedereva da imaju alternativu u odnosu na aktuelnu lokalnu vlast čije su osnovne odlike pored već pomenute negativne selekcije, falsifikovane i kupljene diplome, pritisci i ucene – nagrasili su učesnici konferencije. Upućen je apel da svi oni koji slobodno misle ni po koju cenu ne propuste da izađu na predstojeće izbore jer je to upravo cilj aktuelne vlasti, da one koje ne mogu da prisile da glasaju za njih svojim postupcima “oteraju” u apstinenciju. 
 

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!