Home InfoDruštvo Novi parkić za najmlađe u centru grada

Novi parkić za najmlađe u centru grada

by Redakcija

Grad Smederevo investiraće u izgradnju novog igrališta za najmlađe u parku Tri heroja kod zgrade Gradske uprave.

Tender za izvođača radova, kako saznajemo, završen je. Za ovaj projekat iz gradskog budžeta biće izvdojeno oko 7 miliona dinara.

Kako je navedeno na Portalu javnih nabavki, reč je o radovima na izgradnji dečijeg igrališta, poligona za igru i žičare. Nije jasno o kakvoj je žičari reč.

Detalji javne nabavke građanima nisu dostupni, jer njih mogu pogledati samo regsirtovani korisnici na portalu nabavke.com. Na sajtu Grada Smedereva već mesecima se ne objavljuju javne nabavke, tako da se građani ni ovde ne mogu informisati o ovom, ali ni o drugim tenderima.

SDCafe poziva nadležne da počnu da objavljuju detalje javnih nabavki na sajtu Grada jer je njihova obaveza da informišu građane kako troše njihov novac.

 

SDCafe.rs

 

Slične vesti

3 comments

Smederevac 21.10.2021 - 12:31

Najelegantnije resenje iz asortimana -malo za decu malo za svoje dzepove !

Reply
Змај 21.10.2021 - 14:18

Свашта а на пар метара у Тврђави скоро направљен леп паркић за децу. А да, распао се. Ипак боље да тих 7 милиона искористе за сређивање градског трга и фонтане. Срамота да град нема неки натпис на мермерном постољу и велелепну фонтану. Нпр. као некад што је била фонтана кругови.

Reply
Sd 21.10.2021 - 16:41

Apsolutno promašaj, okruženo saobraćajnicama, malo parkinga, graja dece će okolnim stanarima biti veliki problem obzirom da je okruženo stambenim zgradama, čisto za one koji nisu upućeni, tvrdjava je 200m. od ove lokacije, mesta za igranje mnogo, parkin mesta takodje. Prestanite više sa pričama da u tvrdjavi nisu završena arheološka istraživanja jer to da se htelo moglo je da se odavno uradi a obzirom da nije vreme je da krenemo dalje. Samo tvrdjava je odgovarajuća lokacija za tako nešto.

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!