Home Info Čistka u redovima Smedereva

Čistka u redovima Smedereva

redakcija

Očajan start sezone, svega pet bodova bez pobede u prvih deset kola, primorale su upravu kluba da već počne sa renoviranjem tima, pet kola pre polusezone.

Na spisku onih koji više neće konkurisati za dres 'Oklopnika' su Milan Vukašinović, Srđan Urošević, Brazilci Paulo Gomes Žoao i Lukas Da Silva, zatim Vladimir Stanojević, Nebojša Stanojlović, Vladimir Miljković i talentovani Luka Savić koji se vraća u Singapur na pozajmicu.

Kao nikada do sada tokom pripremnog perioda i letnjeg prelaznog roka kroz tabor Smedereca prodefilovalo je blizu 80 potencijalnih novajlija, od kojih su njih 31 ostali sve do srede, kada je i zvanično prekinuta saradnja.

"Odlučili smo da revidiramo spisak igrača i svedemo ga na razumnu meru. Ovog leta doveli smo dosta mladih perspektivnih i iskusnih igrača, ali očigledno da nam je, pored ostalog, nedostajala i fudbalska hemija. Neke nismo mogli da licenciramo, drugi su bili nezadovoljni statusom, a za pojedince smo procenili da i pored ukazane šanse ne daju očekivani učinak. Sa svima smo sporazumno raskinuli ugovore, a nije isključeno da ćemo se još nekima zahvaliti na saradnji", kaže izvršni direktor Žarko Pavlović.

Zanimljivo je da su dvojica Brazilaca 'sakupili' ukupno 137 minuta, Žoao nije ulazio u igru, Lukaš je ulazio u igru tri puta. Luka Savić ima jedan nastup u kupu, Miljković, Stanojević, Stanojlović i Urošević nisu igrali, najstandardniji je bio Vukašinović sa ukupno šest izlazaka na teren u polusezoni.

Izvor: B92

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!