Home Info Bokserska revija Smederevska jesen 2012

Bokserska revija Smederevska jesen 2012

by redakcija

U nedelju je održana međunarodna bokserska revija u organizaciji BK Smederevo, pod nazivom Smederevska jesen 2012. Učestvovalo je 76 boksera iz Srbije, Crne Gore i Rumunije. Svoje predstavnike imala su 22 kluba, od kojih 3 strana – iz Temišvara, Rumunija, Budve i Bjelog polja, Crna Gora.

Trener Bokserskog kluba Smederevo Velimir Savić, ocenio je nedeljnu boksersku reviju uspešnom, a kao dokaz navodi 23 borbe u kojima su mogli da uživaju smederevski ljubitelji ove plemenite veštine.

„Nema bojazni za boks u Srbiji, to je pokazala ova revija. Toliki broj učesnika pokazuje da je boks u Srbiji u ekspanziji, a posebno raduje porast broja devojaka u ovom sportu. Od osam smederevskih boksera, pet je boksovalo, tri su pobedila i dva izgubila mečeve“, rekao je Savić.

Najbolji bokser revije je Andreja Davidović u teškoj kategoriji iz Bokserskog kluba Fontana, Beograd. Najbolji tehničar je Velimir Ugrenović iz Bokserskog kluba Čolaković iz Barajeva, a za najboljeg stranog boksera proglašen je Vitan David iz Rumunije.

Pehare su uručili generalni sekretar BSS Miladin Vasojević, predsednik BK Smederevo Božidar Milić i predsednik BSB Božidar Tadić.

Bokserski klub Smederevo, na čelu sa predsednikom i prvim trenerom Velimirom Savićem, dodelio je zahvalnice svakom klubu koji je uzeo učešće na Petom kolu lige u sklopu manifestacije Smederevska jesen.

Bokserska revija Smederevska jesen 2012, održana je u okviru Petog kola revijalne lige Beograda, a pokrovitelj je grad Smederevo.

Izvor: Grad Smederevo

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!