Home InfoDruštvo Besplatno predavanje: Sve o kriptovalutama!

Besplatno predavanje: Sve o kriptovalutama!

by redakcija1

Minihub workspace Smederevo biće mesto održavanja još jednog zanimljivog predavanja. Ovoga puta reč je o kriptovalutama, naročito aktuelnoj temi u poslednje vreme.

Biće reči o osnovama blockchain tehnologije, korišćenju novčanika, menjačnice i berze,
emitovanju tokena u privredi kao sredstvu za prikupljanje dodatnog kapitala, kao i zakonskim okvirima, pravnoj, računovodstvenoj i poreskoj regulativi.

Među temama je investiranje u digitalnu imovinu-kriptovalute, lični dohodak (plata ili bonus na platu) u kriptovalutama, metaverse, analiza tržišta…

O ovome će pričati neki od najvećih stručnjaka u ovoj oblasti u našoj zemlji: Ivan Andrejević – Investitor i ko-autor knjige Kripto Revolucija-CTB Crypto & Consulting, Miloš Praštalo – Ovlašćeni računovođa i prvi kriptoračunovođa u Republici Srbiji-MNP ADVISORY I Marko Matanović- Licencirana kripto menjačnica od strane Narodne Banke Srbije-ECD.

Zbog ograničenog broja mesta prijava i rezervacija mesta putem maila: office@coworkingsmederevo.rs. Predavanje će biti održano 30. novembra od 18 sati u prostorijama Minihub -a u ulici Jovana Krajišnika, broj 14.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!