Home Info Besplatan Internet na mobilnom telefonu

Besplatan Internet na mobilnom telefonu

redakcija

Glavni trg na šetalištu biće mesto okupljanja svih zainteresovanih građana Smedereva koji žele da počnu sa korišćenjem besplatnog Interneta na mobilnom telefonu. Telenorovi stručnjaci će uz muziku i zabavu objašnjavati prisutnima na koji način mogu da instaliraju uslugu Telenor klik i na najjednostavnijim modelima telefona do kraja godine besplatno koriste Internet.
 
Slanjem SMS poruke sa tekstom „Klik“ na broj 9000 korisniku stiže odgovor sa linkom koji vodi na opis i aktiviranje usluge. Dobijaju se još dve poruke sa linkovima za preuzimanje besplatnih aplikacija: Opere Mini i Telenor Komunikatora. Opera Mini omogućava pregled veb sadržaja kao na računaru, a Telenor Komunikator objedinjuje pristup imejl servisima, socijalnim mrežama i četovima na jednom mestu (Facebook, Twitter, Linked In, Hotmail, G-Mail, Yahoo, G-Talk i MSN).

Korisnik dobija 150 megabajta Internet saobraćaja pune brzine mesečno, a kad ovu količinu potroši, nastavlja da koristi Internet umanjenom brzinom, bez ikakvih dodatnih troškova.

Nakon promotivnog perioda do kraja godine, cena usluge će biti 290 dinara sa porezima, mesečno za postpejd odnosno 30 dana za pripejd korisnike.

Telenor je sedmi po veličini mobilni operator na svetu sa 184,4 miliona korisnika u 14 zemalja, od čega 2,882 miliona u Srbiji. Za tri godine poslovanja u našoj zemlji Telenor je otvorio 43 prodavnice širom zemlje i potpuno obnovio 3G mrežu, koja sada pokriva 250 gradova i manjih mesta, čime je u većem delu zemlje omogućen pristup brzom širokopojasnom Internetu. Širom sveta Telenor se zalaže za očuvanje životne sredine primenom strateških programa u kojima učestvuje i Telenor u Srbiji. Koncept društvene odgovornosti primenjuje se i kroz rad Telenor fondacije, koja se bavi ulaganjem u kulturu i umetnost, obrazovanjem mladih i podrškom društvenougroženim grupama.

Izvor: McCann Erickson Public Relations

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!