Home InfoPolitika Aleksandar Vulin posetio Smederevo

Aleksandar Vulin posetio Smederevo

redakcija

Aleksandar Vulin ministar unutrašnjih poslova juče je posetio Smederevo. Ovomo prilikom posetio je Policijsku upravu u Smederevu, gde je sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave razgovarao o unapređenju materijalno-tehničkih kapaciteta, s posebnim akcentom na jačanju rada policijskih službenika na Dunavu, saopšteno je iz MUP-a Republike Srbije.

Kako se navodi, ministar je istakao da će u narednom periodu značajna sredstva biti uložena u nabavku opreme koja je od značaja za efikasno sprečavanje krivičnih dela krijumčarenja robe koja se dešavaju na Dunavu, što je poseban izazov u radu ove uprave.

– Policija će osigurati bezbednu plovidbu Dunavom, ali i svim našim rekama. Uložićemo maksimalne napore i posvećeno raditi na suzbijanju svih kriminalnih aktivnosti, šverca nafte, akcizne robe, ali i svih ostalih krivičnih dela – istakao je ministar Vulin.

U narednom periodu, kako je istakao, radiće se i na popunjavanju i podmlađivanju policijskog kadra u Policijskoj upravi Smederevo.

Ministar Vulin, na početku posete Policijskoj upravi u Smederevu, položio je cveće na spomen-obeležje poginulim pripadnicima policije, navodi se u saopštenju.

Novinari nisu pozvani da isprate posetu ministra policije.

 

izvor: mup
foto i video: mup

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!