Home InfoSport Aleksa Nikolić treći u kategoriji juniora

Aleksa Nikolić treći u kategoriji juniora

by redakcija1

Osvajanjem bronzane medalje u trećem kolom kupa Streljačkog saveza Srbije, u A programu (juniori i juniorke i seniori i seniorke), Aleksa Nikolić je stavio tačku na takmičarsku polusezonu koja je završena juče u Beogradu. Nikolić je bio treći u kategoriji juniora.

Pobedio je Marko Ninković iz Streljačke družine „Pančevo 1813″, dok je srebrna medalja pripala Luki Miloševiću iz Streljačkog kluba „Akademac“ iz Beograda. Naš drugi predstavnik u ovoj kategoriji i disciplini Petar Kostić bio je šesti. Obojica su se plasirala u finale Kupa Srbije koje će se održati početkom naredne godine.

U disciplini standardna vazdušna puška Natalija Jovanović je bila osma. Ostale rezultate naših strelaca možete pogledati u nastavku teksta.

U Streljačkoj družini „Smederevo“ najmlađi polaznici letnje i jesenje Škole streljaštva pripremaju se za kontrolno, odnosno završno takmičenje koje će se održati u januaru sledeće godine, a već uveliko traje upis nove generacije zimske grupe, koja takođe počinje sledećeg meseca.

Istovremeno najmlađi strelci „Smedereva“ pripremaju se za još jednu takmičarsku sezonu Smederevske lige u streljaštvu koja počinje prvim kolom 12. januara.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!