Home Info ZERPO žurka u Snatchu

ZERPO žurka u Snatchu

by redakcija

Dragi moji….Fotke koje imate ispred sebe su samo mali deo atmosfere (čitajte ludnice!) subotnje veceri u klubu „SNETCH“. Sada već tradicionalna ZERPO. promo zurka je bio povod da se skupi milion ljudi željnih dobrog provoda i pozitivne energije. Uz izvrstan muzički izbor DJ Kelleta i drugara masa nije mirovala ni sekunde. Zujalo se i đuskalo, gore, dole, celo veče. Na vrhuncu večeri vise nije bilo mesta u klubu pa smo ljude zip-ovali i pakovali kao gajbice ispijenih piva i vina. Krem večeri je naravno bilo takmičenje u brzinskom ispijanju piva. Ko bi rekao da pivo moze tako brzo da bude popijeno? Da. Ipak, ishod takmicenja je bio iznenađenje za sve, kako za navijače, tako i za same učesnike. Ispijanje piva surova disciplina, kategorija takoreći nije ni bilo. Muški i ženski u isti koš….Pa ko ima šire grlo…..

Nakon osmine, četvrtine i polufinala, na red je došlo troje najbržih…….Sanja (da dobro ste procitali, Sanja!!!!), Raca i Miloš su bili troje nezaustavljivih!!!!

Nakon teške borbe i dosta gutljaja, dobili smo finalni raspored.
III mesto Miloš
II Raca moler
I Sanja

Loodnica opšta. Snetch samo sto se ne zapali. Nakon proglašenja i dodele nagrada, žurka je nastavljena u još luđem tempu do sitnih sati. Nama ne preostaje ništa drugo nego, da se  se zahvalimo svim posetiocima u ime Snetch-a i ZERPO. brenda  i da pozovemo sve ljude koji nisu bili da se ne prevare i sledeći put obavezno dođu!!!

POZERPO. i hvala vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam……………..
MIKATZ

[galerija]24[/galerija]

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!