Home Info ZERPO turneja

ZERPO turneja

by redakcija

Kada mi je rečeno da treba da napišem priču o turneji za ovaj sajt…..pomislih, nije loše.
Nisam ni razmišljao kako ću da sažmem 14 opakih danan u jednu pričicu za sajt. cccccccc….. kakva greška, a? Ako, ja i moja jezičina….Tako mi i treba!!!
Sve je bilo zamišeno kao promotivna turneja brenda ZERPO i snimanje za predstojeći skate film "OPREZ".
Ujedno smo želeli da pronađemo nove skaterske nade koje će takođe voziti sa nama i predstaviti svoj grad u najboljem svetlu.
Subotica, Novi Sad, Šabac, Valjevo, Čačak, Novi Pazar, Kragujevac, Jagodina, Paraćin, Užice, Kruševac,  
Niš, Zaječar, Bor i Negotin. Ambiciozno? Znam ali, ko je tada uopšte znao?
Svakodnevne akcije su nam bile da stignemo u grad, raspakujemo se i smestimo na gajbu, doručkujemo, spremimo se za vožnju, vožnja, snimanje, fotkanje, njuškanje novih spotova, pa gajbona. Gajbi kuckanje, apdejtovanje sajtova, pranje, klopa i krevet. Ujutro opet pakovanje u kombi i put pod noge.
U svakom mestu smo se proveli ekstra, bilo je mnogo trikova, gomile lokalaca koji voze, ekstra publika, gostoprimstvo na visokom nivou….
Vredi obići Srbiju i uveriti se da ima još ljudi dobre volje, pozitivnih misli i želja.
U svakom gradu smo tražili specifična mesta koja bi inspirisala vozače do maksimuma.U Subotici smo bili  
na ditch-u (kanali za navodnjavanje kao u Američkim filmovima), u Boru smo bili kod Maxi-ja a u Kragujevcu smo bili u napuštenom pogonu Zastave. Ludnica je šta sve mozeš naći u Srbiji za skateboarding ako se samio malo pomučiš i iscimaš!!!!
Snimljeni trikovi će delom ići na promotivni filmić o turneji a delom za naš skate film. Fotografije koje vidite su načinjene na licu mesta i  svaki trik koji je fotografisan je u tom trenutku i odradjen do kraja. Čisto da se zna, hehehe…..
U svakom slučaju jedno bogato, lepo i interesantno iskustvo, nema šta. Sve što mogu da vam kazem je da ako ste ikada razmišljali da se organizujete sa ekipom i zapalite bilo gde, imate moju podršku. Skupite ekipu, malo keša i dobrog raspolozenja i avantura je na pomolu. Srbija definitivno ima mesta za videti i posetiti…….
Do sledećeg vidjenja POZERPO od ekipe ZERPO!!!!

 

Izvor: ZERPO

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!