Home Info Zabrana rada: pijačne prodaje, tržnih centara, butika, rad svih ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Smedereva

Zabrana rada: pijačne prodaje, tržnih centara, butika, rad svih ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Smedereva

redakcija

U potpunosti se zabranjuje rad: pijačne prodaje, tržnih centara, butika,  rad svih ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Smedereva ( kafića, restorana, barova, kafana, ćevabdžinica, picerija, poslastičarnica), objekata za zabavu i igru ( igraonice), objekata za igre na sreću ( kladionice i sl.) kao i kozmetičkim i frizerskim salonima.

Izuzeto, ugostiteljski objekti koji se bave pripremom i dostavom hrane na kućnu adresu, mogu obavljati navedenu ugostiteljsku uslugu uz poštovanje mera zaštite i preporuka  Vlade Republike Srbije.

Pekare, apoteke i  maloprodajni trgovinski objekti mogu raditi uz poštovanje doneteh Odluka grada Smedereva  koje se odnose na ograničenje radnog vremena i odluka Vlade Republike Srbije.

Zabranjuje se okupljanje više od 5 (pet) ljudi kako bi se sprečilo širenje virusa  COVID-19,  uz poštovanje mera zaštite i preporuka  Vlade Republike Srbije.
 

Izvor: Gradski štab za vanredne situacije

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!