Home InfoHronika Za vikend saobraćajna policija kaznila čak 96 vozača

Za vikend saobraćajna policija kaznila čak 96 vozača

by Redakcija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Smederevu, u akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju tokom vikenda, sankcionisali su ukupno 96 vozača, od kojih je 45 prekoračilo dozvoljenu brzinu kretanja, a 14 vozilo pod dejstvom alkohola.

Šest vozača je zadržano, od kojih dvojica zbog nasilničke vožnje, i to četrdesetsedmogodišnji muškarac koji je upravljao „folksvagenom“ sa 2,08 promila i tridesetosmogodišnji vozač „poršea“ sa 2,61 promil alkohola u organizmu.

Patrola je zaustavila i dvadesetogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je, sa probnom vozačkom dozvolom, vozio sa 1,61 promil alkohola u organizmu, kao i tridesetdevetogodišnjeg vozača „alfa romea“ koji je automobilom upravljao pod dejstvom spida i njima je, takođe, određeno zadržavanje.

Takođe su zadržani četrdesetogodišnji i tridesetpetogodišnji muškarac, obojica zbog vožnje sa 1,5 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača koji su prekršili odredbe Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!