Home InfoSport Više od 90-oro dece iz dva karate kluba iz Smedereva učestvovalo na karate kampu na Zlataru

Više od 90-oro dece iz dva karate kluba iz Smedereva učestvovalo na karate kampu na Zlataru

by Redakcija

Uspešno je završen 3. karate kamp u organizaciji dva smederevska karate klubova koji je okupio preko 90-oro dece uzrasta od 6 do 18 godina. Učesnici kampa bili su članovi Karate kluba Viktoris SD i Karate kluba SD Kombat.

„Ozbiljan rad, voljni element na visokoj lestvici i apsolutna posvećenost, ukratko su reči koji opisuju ovaj događaj.“ – kaže za SDCafe.rs Jovana Ilić, pokretač ideje i osnivač karate kampa.

Učesnici kampa razvrstani su u tri kategorije ekipa kadeta, juniora i seniora. Što se mlađih kategorija tiče, reklo bi se da smederevski karate ne mora da brine, jer nam dolaze generacije na koje se može računati.

„Cilj ova dva smederevska kluba je u pojačanoj zajedničkoj saradnji, razmeni iskustava i znanja, jačanju drugarstva ali i boljem upoznavanju svakog pojedinca. Našim odnosom i saradnjom, smatram da dajemo direktan primer deci kada su u pitanju vrednosti sporta. Ovu priliku koristim da se javno zahvalim našim mladim trenerima Neveni (Jovanović) Đorđević i Darku  Vukmanoviću na angažovanju u radu sa mlađim kategorijama, brizi i dostupnosti za sve što je bilo potrebno.“ – dodaje Jovana Ilić.

Pored ekipe trenera karatea tu su bili i kondicioni trener – Nenad Ilić, bio je zadužen za treninge sa starijom grupom, ali i  pedijatriska sestra Gordana Jeremić koja se potrudila da pomogne svima u trenucima kada je to bilo potrebno.

Ovaj poduhvat svakako predstavlja svetao primer saradnje lokalnih klubova što dovodi do zaključka da karate sport u Smederevu ide uzlaznim putem, zahvaljujući istim pogledima kada su u pitanju vrednosti sporta i značaj saradnje lokalnih klubova.

Kamp je trajao od 23.-29.avgusta.

 

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!