Home Info Veslači osvojili tri zlata, jedno srebro i jednu bronzu

Veslači osvojili tri zlata, jedno srebro i jednu bronzu

by redakcija

Posle prvog takmičarskog dana na državnom prvenstvu u veslanju veslači Smedereva obogatili su svoju kolekciju sa tri zlatne i po jednom srebrnom i bronzanom medaljom.

U konkurenciji pionira na najviše pobedničko postolje popeli su se u dubl skulu Lazar Ristić i Miloš Slavković. Kod juniora zlatni su bili Uroš Dimitrijević i Marko Ristić u dvojcu i četverac bez komrilara u sastavu Matija Todorović, Marko Risitć, Uroš Dimitrijević i Andrija Stojković.

Srebrnu medalju osvojio je pionirski četverac skul u sastavu Boris Jančić, Stevan Vuković, Jovan Mišeljić i Nikola Minić, dok je bronza pripala četvercu sa kormilarom u kome su veslali Marko Živanić, Darko i Dejan Rizovski, Aleksandar Petrovski i kormilar Uroš stevanović.

Sutra na regatnu stazu na Adi Ciganliji izlaze kadeti i seniori. VK Smederevo nastupiće sa četiri posade u kadetskoj konkurenciji. Dušan Dimitrijević veslaće u skifu, Lazar Dostanić i Andrija Stojković u dubl skulu, Aleksandar Radovanović, Matija Todorović, Aleksa Petrović i Danilo Selaković u četvercu bez kormilara i u četverac skulu veslaće Andrija Stojković, Dušan Dimitrijević, Lazar Dostanić i Danilo Selaković.

Saša Šparović

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!