Home Info USKORO SMS NAPLATA PARKINGA

USKORO SMS NAPLATA PARKINGA

redakcija

U Novom Sadu je 7. septembra potpisan ugovor o primeni SMS naplate parkinga u Smederevu.

Savremeni sistem naplate parking mesta u Smederevu bi trebalo da počne da se primenjuje do kraja oktobra, ali to zavisi od mobilnih operatera.
Direktori  JKP "Komunalac" iz Smedereva i novosadskog JKP "Parking servis" , Latinka Milićević i Ivan Ferko potpisali su u Novom Sadu, ugovor o primeni SMS naplate parkinga u Smederevu.
Potpisivanju su, pored direktora komunalnih preduzeća, prisustvovali gradonačelnici Novog Sada i Smedereva.
Novi Sad je jedan od prvih gradova u Srbiji u kojem se primenjuje sistem naplate parkinga putem SMS-a.  Potpisivanjem ugovora , Smederevo je postalo 12. grad koji je od novosadskog "Parking servisa" kupio taj sistem.
Višegodišnji problem parkiranja u Smederevu, uskoro će biti rešen. Građanima će na ovaj način biti omogućen najbolji sistem naplate. To su u srdačnom razgovoru potvrdili gradonačelnik Smedereva Predrag Umičević i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić.
Da je ovakav sistem naplate parkinga pravo rešenje i da će biti od velikog značaja za Smederevo istakla je i  Latinka Milićević, direktor JKP Komunalac.
U "Parking servisu " se nadaju da će do kraja godine sistem naplate parkinga putem SMS-a "zaživeti" u još bar tri grada.Direktor tog preduzeća, Ivan Ferko, rekao je da se nada da će oni gradovi koji su kupili taj sistem davati i primedbe i da će na taj način doprineti njegovom razvoju.Izvor: Grad Smederevo

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!