Home Zanimljivosti Upoznajte najvećeg kradljivca u Bristolu

Upoznajte najvećeg kradljivca u Bristolu

by redakcija

Ukoliko niste znali ko je najveći lopov koji hara ulicama Bristola, evo iznenađenja! U pitanju je Noris koji je danju sasvim običan mačor, ali se zato tokom noći pretvara u pravog, malog kradljivca.

Njegovi vlasnici, Ričard i Sofi Vindsor, u početku su smatrali da je Norisov ulov svojevrsna zabava, i nisu pridavali veliki značaj njegovom plenu. Međutim, kroz nekoliko meseci situacija je postala ozbiljnija. 

"U početku nam je donosio stvari koje je nalazio u đubretu", kazao je u razgovoru za bristolski list "The Bristol Post" dvadesetšestogodišnji Ričard. Vremenom je mačorov plen postajao sve krupniji, pa su RIčard i Sofi postali zabrinutiji. 

"Iako je prvo donosio odbačenu garderobu, kroz nekoliko sedmica kući je dovlačio novi veš i pantalone, majice i džempere. Jednom je čak doneo i polovinu pice, neotvoreno pakovanje sosa za špagete i kobasice", požalio se Ričard. 

On objašnjava da je Noris željan pažnje, uprkos tome što se Sofi i on brinu o njemu. 

"Svaki put kada ukrade nešto i donese kući, mjauče sve dok mi ne obratimo pažnju na to što je doneo. Nekada čak tokom jedne noći ide u nekoliko pohoda", priča Ričard. 

 

Kako je Norisov plen postajao sve krupniji, vlasnici ovog mačora odlučili su da se obrate lokalnom listu ne bi li pronašli vlasnike brojnih stvari koje je Noris doneo. 

"Nisu to skupoceni predmeti, ali oni svakako pripadaju nekome. Do sada smo uspeli da pronađemo vlasnike jednog kompleta peškira, kuhinjskih rukavica, bade mantila, odeće za bebu… Naše komšije smatraju da je sve ovo veoma zabavno", izjavio je Ričard dodajući da sada ukoliko im nestanu neke stvari, znaju kome bi prvo trebalo da se obrate.

Izvor: B92

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!