Home InfoServisne informacije Upis dece u vrtić

Upis dece u vrtić

redakcija

Konkurs za prijem dece u celodnevni boravak (u trajanju od 11 sati) za radnu 2020/2021.godinu Predškolska ustanova „Naša radost” Smederevo je raspisala od 1.aprila 2020.godine (puštanje usluge elektronske prijave, takođe kreće od 1. Aprila 2020.godine)

Zbog aktuelne epidemiološke situacije u Republici Srbiji, kao i proglašenja vanrednog stanja, zahtev za upis dece u predškolsku ustanovu podnosi se ISKLjUČIVO ELEKTRONSKIM PUTEM PREKO E-PORTALA.

Upustvo za otvaranje naloga na portalu možete pogledati na sledećem linku.

Rok prijave se produžava do 15.05.2020.godine

U cilju utvđivanja prioriteta za upis za decu samohranih roditelja, decu žrtava nasilja u porodici, decu sa smetnjama u razvoju, decu iz porodica koje koriste neki oblik socijalne zaštite i dr. potrebno je dokumentaciju fotografisati ili skenirati i dostavite putem mejla na [email protected], kojom se dokazuje navedeni status.

Zahteve za premeštaj dece iz jednog objekta u drugi objekat dostavite takođe skeniran putem mejla: [email protected].

Sva pitanja Konkursnoj komisiji moguće je postaviti elektronskim putem na mejl adresu: [email protected] ili telefonskim pozivom, od 9-13 časova: 064/65-77-417 – kontakt osoba Jasna Redžić, telefon Ustanove: 026/4622-158.

Roditelji će imati mogućnost da lično podnesu zahtev za upis, po završetku vanrednog stanja, i to u roku od 7 dana, od dana stupanja na snagu Odluke o ukidanju vanrednog stanja, svakog radnog dana od 9-13 časova, objekat “Hajdi” (na blagajni) ul. Vojvode Mišića br. 4, Smederevo.

Važna napomena:

– deca koja su korisnici usluga vrtića ne podnose prijave za upis
– zdravstvene potvrde za decu,dostaviće se prilikom polaska u vrtić
*** Link za elektronsko podnošenje upisa preko portala E-uprave.

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!