Home InfoHronika Uhapšen osumnjičeni za više pljački

Uhapšen osumnjičeni za više pljački

redakcija

Požarevačka policija misli da je hapšenjem pozajmljivača Đanija (Gianni) automobila ujedno rešila i krađu metalne kase iz poslovnog prostora firme SBB (Serbian broad band).    

Policija je nakon prijave  građanina da mu je oko 13,00 časova,  oduzeto vozilo marke  "reno espejs" sa parkinga u Moravskoj ulici,  organizovala  potragu  i blokirala grad.

Pola sata po alarmiranju  policija je uočila   vozilo na putu prema  Batovcu.  Vozač ukradenog auta   oglušio se o naredbu da zaustavi vozilo i nastavio  u istom pravcu, dok ga nije zaustavila druga patrola.  

Požarevačka policija je  odredila zadržavanje  Đaniju J. (29) iz  Požarevca, zbog osnovane sumnje  da je neovlašćeno koristio  tuđe vozilo i poćinio niz teških  krađa.

Policija sumnja  da je navedeno vozilo  francuskih registarskih tablica  osumnjičeni ukrao uz upotrebu originalnog ključa koji  je oduzeo iz porodične kuće oštećenog vlasnika vozila u  koju je  provalio    pre  nedelju  dana, gde je oduzeo i jedan TV koji je policija našla  i vratila  vlasniku .  

Požarevačka  policija veruje  da je  uhapšeni počinio više teških krađa  na teritoriji Požarevca među kojima i   pljačku   poslovnog prostora SBB  kada  je  iz prostorija te  firme ukradena  kasa sa 360.000 dinara.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu  predat  istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.  

msp

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!