Home Info U Smederevu održano školsko prvenstvo Srbije u karateu

U Smederevu održano školsko prvenstvo Srbije u karateu

by redakcija

Ovog vikenda Smederevo je bilo domaćin školskog prvenstva Srbije u karateu na kome je učešće uzelo oko 350 najboljih kataša i boraca, učenika osnovih i srednjih škola Srbije. Boje Smedereva branili su desetoro takmičara, od kojih je osmoro kvalifikovanih iz KK VIKTORIS SD i dvoje takmičara iz KK JEDINSTVO SD.

Takmičenje se odvijalo pod nadzorom Saveza za Školski Sport Srbije i Karate Federacije Srbije, koji su prepoznali kvalitet smederevskih karate klubova i dali im poverenje u organizaciji ovog sportskog događaja.

"Karate klubovi JEDINSTVO, SD KOMBAT I VIKTORIS predstavljaju pravi primer, kako klubovi na lokalnom nivou mogu uspešno sarađivati i sprovoditi različite aktivnosti od značaja za sport, decu i mlade, ali od značaja za lokalnu zajednicu. Ovakav potez lokalnih karate klubova prepoznala je i uprava Grada Smedereva, kao i Savez Sportova Smederevo koji su pružili maksimalnu podršku u cilju uspešne realizacije ovog sportskog takmičenja." – rekla je za SDCafe Jovana Ilić ispred KK Viktoris i dodala: "Moram da napomenem da je rukovodstvo Dvorane Smederevo i ovog puta bilo na visini zadatka, omogućili su da ovo veliko takmičenje bude organizovano na profesionalnom novou. Prilog tome govore pozitivni komentari i pohvale čelnih ljudi Karate Federacije Srbije. Veoma sam srećna što je saradnja naših klubova rezultirala izuzetno uspešnom realizacijom ovog bitnog takmičenja. Ovo je jasan pokazatelj da smo na pravom putu i da se jedino ovakvim načinom mogu ostvariti svi benefiti za decu i mlade."

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!