Home InfoFoto priča U Dunavskom parku uklonjen deo sprava za igranje, ostatak nije u upotrebi

U Dunavskom parku uklonjen deo sprava za igranje, ostatak nije u upotrebi

by redakcija1

Nakon što je SDCafe.rs još jednom skrenuo pažnju na stanje u kome se nalazilo igralište u parku kraj Dunava, očigledno je ubrzo usledila reakcija nadležnih.

Naime, deo opreme je potpuno uklonjen (tobogan, ostaci klackalica i ljuljaški).

Ostatak, odnosno sve penjalice, obmotane su narandžastom trakom za upozorenje, što znači da nisu za upotrebu.

Kako se ovim povodom niko nije zvanično oglasio, niti je na licu mesta bilo kakvo obaveštenje, nadamo se da ovoga puta problem neće biti „rešen“ tako što je samo sklonjen već da ćemo na ovom, za igru omiljenom mestu, uskoro moći da zabeležimo da je igralište potpuno obnovljeno i omogućeno da naši najmlađi sugrađani uživaju u svojim danima odrastanja.

 

Žalosni prizori na dečijem igralištu omiljenom parku

FOTO: Dečije igralište na Dunavskom keju totalno ruinirano

Slične vesti

6 comments

ja 02.10.2023 - 19:25

a jel ima za nas omladinu nesto, za nase odrastanje? zasto su deca toliko bitna? zasto na svakom cosku smedereva parkovi za decu, vozila, kokice a za nas mlade nista? deci je svakako sve zanimljivo. ne vidim razlog da na tom keju budu i tobogani i park.. to treba rasturiti, i kokice, i ukrasiti sa kucicama, tezgama sa vinom, staviti vozila kao na zemunskom keju itd. dosta je bilo poklanjanja deci. imamo i mi odrasli dusu

Reply
Petar 02.10.2023 - 23:58

Ti sine lepo na Veslački ili u Trdjava ili Majdan,ili neki balon za fudbal,Tensiki teren, Jugovo itd. Imaš bezbroj zanimacija za razonodu koliko ti duša hoće. Ajde da nema pa da te razumem. Gde imaš u gradu ili tu negde bliže parkić za dečicu za lokaciju ljudi iz tog dela grada. Budi malo kreativan i radoznao pa obitavaj i druga mesta. Mani se Beograda,sve što je Beogradski izbegavaj. Ovo ne sme da postane kao i Bg grad nikako. Ako to postane e onda sine ode sve u pm. Sportski pozdrav i zdrav mi bio.

Reply
Ja 03.10.2023 - 10:15

Postovani, prvo, zensko sam. Drugo, svi vrsnjaci kukaju kako nema nista. Moji roditelji. Moji rodjaci, prijatelji. Svi. Verovatno ste malo stariji i mislite da je Smederevo kao nekad ali nije. Nekad je Smederevo imalo plazu i mnogo je bilo lepsi grad. Sada nista. Tvrdjava u prugama, Kej nikakav. Nije u redu da decije zanimacije zauzimaju toliko javne povrsine. Kej treba ograditi, da deca ne izlecu na ulicu, staviti klupe gde nema. Onaj park sto je svakako raspadnut demolirati a i ono cudo od tobogana na naduvavanje. Pretvorise Smederevo u park za decu. Hvala i sve najbolje

Reply
Genny 03.10.2023 - 15:05

Koja ste Vi budala?! Imaćete decu jednog dana, pa vam opet neće odgovarati.
Razmislite pre nego što nešto napišete… Toliko o tome.

Reply
Ja 03.10.2023 - 18:48

Postovani, zamolila bih vas da me ne nazivate budalom samo zato sto vas istina boli. Vidjam ljude koji presvlace decu kod crkve. Kako VAS nije sramota? Ja ako budem imala decu necu da ih vodim tamo gde ih vi vodite nema sanse. Sto se malo vi ne bavite decom nego ih samo vodite po parkovima i to samo onim koji su u centru grada? I ne ZANIMAJU nas vasa deca. Srdacno, svi mi kojima deca nisu centar sveta POGOTOVO TUDJA.

Reply
Genny 04.10.2023 - 09:13

Ostajem pri prethodnoj tvrdnji. Čak je moje mišljenje o Vama još gore. Ne želim da ga ovde obelodanjujem, ali sa Vama nešto nije uredu!

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!