Home InfoHronika Tužilaštvo traži 4 meseca zatvora: Čoveka prvo “pesničio” pa udario flašom

Tužilaštvo traži 4 meseca zatvora: Čoveka prvo “pesničio” pa udario flašom

by redakcija1

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog protiv Z. M. iz Surčina (41 godina) zato što je u noći između 7. i 8. maja 2023. godine, u ugostiteljskom objektu „Vitinka“ na Carini u Smederevu, izvršio krivično delo laka telesna povreda na štetu M.R. (32 godine).

Kako saopštavaju iz Tužilaštva, optuženi je, nakon verbalne rasprave sa oštećenim, prvo pesnicom udario oštećenog u predelu glave, a potom mu staklenom flašom opet zadao udarac, od kog je izgubio ravnotežu i pao na pod. Dok je ležao na tlu, Z.M. je nastavio da zadaje udarce oštećenom rukama i nogama. Tom prilikom oštećeni M. R. je zadobio brojne lake telesne povrede u vidu hematoma, oguljotina i razderno nagnječnih rana po glavi i telu. Optužnim aktom je predloženo da se Z.M. osudi na kaznu zatvora u trajanju od četiri meseca.

Inače, za krivično delo laka telesna povreda, koja je naneta sredstvom podobnim da telo teško telesno povredi, zaprećena je kazna zatvora od 30 dana do tri godine, podsećaju iz Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!