Home ZanimljivostiLjubav & Sex Šta nas najviše privlači kod suprotnog pola?

Šta nas najviše privlači kod suprotnog pola?

by redakcija

Oči, osmeh i grudi prve su stvari koje muškarac primeti kod žene i to baš tim tačnim redom, rezultati su najnovijeg istraživanja.

 

Ovi rezultati pokazuju da stereotip o muškarcu koji oči koristi samo za jednu stvar polako nestaje i da na njegovo mesto dolazi osetljiviji muškarac. 

Skoro 70 odsto od ukupno intervjuisanih 1.000 muškaraca koji su učestvovali u istraživanju otkrili su da su oči prva stvar koja im skrene pogled. 

Na drugom mestu se našao osmeh, na trećem su se našle grudi a potom slede kosa i težina. 

„Oči nam puno govore o nekoj osobi tako da nije čudno što baš one prvo skreću pažnju muškaraca kada su žene u pitanju. Sve dok ne započnete razgovor sa nekom osobom po prvi put jedino možete da znate kako ta osoba izgleda. Prost osmeh je nešto što traže oba pola i to je nešto što odmah primetimo“, izjavio je portparol kompanije Murine, koja je naručila ovo istraživanje. 

Rezultati studije takođe su razbili mit da su grudi prva stvar koju muškarci primete na ženi, one su zapravo treća stvar koja ih zainteresuje. 

Rezultati koje su istraživači dobili od žena prilično su slični – među prvim stvarima koje žene primete na muškarcu nalaze se oči, osmeh, visina i frizura. 

Šta muškarci prvo primete na ženi? 

1. Oči
2. Osmeh
3. Grudi
4. Frizura
5. Težina
6. Noge
7. Smisao za oblačenje
8. Zadnjica
9. Visina
10. Koža 

Šta žene prvo primete na muškarcu: 

1. Oči
2. Osmeh
3. Visina
4. Frizura
5. Smisao za oblačenje
6. Težina
7. Koža
8. Oblik lica
9. Zadnjica
10. Nos

Izvor: dailymail

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!