Home InfoDruštvo Sramotni nastup Radmile Trajković PR-a Centra za kulturu Smederevo

Sramotni nastup Radmile Trajković PR-a Centra za kulturu Smederevo

by redakcija

Radmila Trajković, PR Centra za kulturu u Smederevu, nedavno je bila gost na lokalnoj televiziji Jasenica. Ovom prilikom je Radmila demonstrirala i objasnila svim kako osoba zaposlena u kulturnoj instituciji nikako ne bi smela da nastupa.

Naime, njen nastup na ovoj televiziji, koji je imao za cilj da predstavi predstojeća kulturna dešavanja u Centru za kulturu predstavio je samo njenu nesposobnost i jasno pokazao ko u Smederevu zauzima kakve pozicije, a plaćen iz budžeta. Ovaj novi internet hit je odmah postao viralan, i Smederevo ponovo pozicinirao na sam vrh "bisera" ljudi na funkcijama.

Pored toga što osoba, zadužena za odnose sa javnošću, najbitnije kulturne institucije (ili bi bar trebalo da bude), nije u stanju da zapamti jednu ime predavanja ona ne može da zapamti ni ime predavača.

Podsećamo da je Radmila Trajković Smederevu i široj javnosti poznata u "aferi Gimnazija", kada je postavljena na mesto v.d. direktora gimnazije bez licence, kao kuma brata gradonačelnice Smedereva Jasne Avramović (SNS).

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!