Home Info Spremite se: Burn road to Egzit žurka na Smederevskoj tvđavi

Spremite se: Burn road to Egzit žurka na Smederevskoj tvđavi

redakcija

Prva ovogodišnja „burn Road to Egzit“ žurka održaće se u subotu 14. juna na Smederevskoj tvrđavi sa početkom od 22 časa.

U saradnji sa Gradom Smederevom i Turističkom organizacijom Smedereva, ova žurka biće humanitarnog karaktera jer je ulaznica za sve posetioce prikazana SMS poruka na broj 1003.
 
Nastupiće popularni domaći DJ i producent Marko Nastić i  beogradski DJ Boža Podunavac. Za miks pultom biće i međunarodno sve priznatija Lea Dobričić, pobednica prošlogodišnjeg svetskog burn Residency takmičenja na Ibici. Njenim stopama ovog juna kreće i Dušan Lazović, koji će posle nastupa na Smederevskoj tvrđavi, kao ovogodišnji predstavnik Srbije, krenuti na popularno špansko ostrvo na globalno burn Residency takmičenje gde će mu mentori biti zvezde kao što su Carl Cox i Pete Tong.
 
Na samom kraju prve „burn Road to Egzit“ žurke, nastupiće i Nikola Vujičić, čija su nedavna izdanja ovom mladom Smederevcu omogućila nastupe u Parizu, Amsterdamu, Berlinu i drugim evropskim gradovima.
 
Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne Egzit avanture koja nas vodi na [email protected] festival 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na Egzit festival, koji se na istom mestu održava od 10. do 13. jula, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana. Egzit je ove godine osvojio najprestižniju festivalsku nagradu, Najbolji evropski festival, uz pomoć glasova više od 620.000 ljudi iz celog sveta, u konkurenciji od 360 festivala iz 34 zemlje.

Izvor: Blic

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!