Home ZanimljivostiPoznati Sofija iz “otvorenih vrata” 18 godina posle

Sofija iz “otvorenih vrata” 18 godina posle

redakcija

 

Sofija Jović, mala Milica iz serije „Otvorena vrata“, uskoro stiže iz Njujorka u Beograd na nastavak snimanja ove kultne serije.
 
Sofija Jović
– Svaki od mojih retkih povrataka u Beograd je kao neki emotivni vremeplov, tako da ideja o nastavku serije ima poseban smisao za mene. Neverovatno je to što gledaoci pamte i vole ovu seriju posle toliko vremena – priča ekskluzivno za „Blic“ Sofija Jović.
 
Ona u Njujorku živi još od srednje škole, a danas ima 30 godina i uspešan je naučnik. Iako je završila pozorišnu režiju na Long Ajlendu, nakon toga je doktorirala psihologiju. Danas je potpredsednica kompanije „Prophase“ iz Njujorka, koja se bavi obukom i istraživačkim radom iz oblasti psihologije.
 
Iako se glumom dugo nije bavila, rado je prihvatila poziv Bojane Maljević, glumice i producenta. Kaže da jedva čeka da stane pred kamere i vidi staru ekipu serije.
 
Sofija Jović kao mala Milica u seriji "Otvorena vrata"
– Dok sam razgovarala s Bojanom Maljević, Vesnom Trivalić i ostalima, imala sam osećaj kao da smo napravili pauzu od 18 dana, a ne celo punoletsvo. O snimanju ne smem ni da razmišljam, najviše se radujem da nas vidim sve na okupu – priča Sofija.
 
 
Zbog poslovnih obaveza, u Beograd stiže na prvi dan snimanja.
 
– Pojaviću se na snimanju bukvalno pravo iz aviona, kao Alisa u Zemlji čuda, koja padne kroz zečju rupu u neki fantastičan svet i koja se pojavljuje u čudnoj razmeri: odjednom dva puta veća od nameštaja, a u sebi ista. Tokom ogromne treme, setim se da jedva čekam – kaže Sofija za kraj ekskluzivnog razgovora za „Blic“. 
U ovom velikom i ambicioznom projektu učestvovaće originalan prvi sastav glumačke ekipe (osim preminule glumice Olivere Marković): Lane Gutović, Bogdan Diklić, Vesna Trivalić, Nikola Đuričko, Zoran Cvijanović.
 
Rekli su o nastavku serije:
 
Vesna Trivalić: 
– Ne mogu da se setim primera da je u istoriji naše televizije ikada rađen nastavak neke serije sa istom ekipom nakon skoro dve decenije. To je vest koja me je obradovala i uznemirila. Vrlo dirljivo, verujte – ispričala je čuvena Cakana, glavni lik u seriji.
 
Bojana Maljević:
– Humor serije „Otvorena vrata“ išao je ispred vremena u kojem je nastao i danas je popularniji nego kad se serija premijerno prikazivala. Nijedna druga serija nije naišla na takvu kontradiktornost: od prvobitnog muka ili smejanja krišom do kultne serije!
 
Simonida Milojeković

Izvor: Blic

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!