Home InfoKultura Smederevski bend Planet Caravan objavio video za pesmu „Miris grada“

Smederevski bend Planet Caravan objavio video za pesmu „Miris grada“

by Redakcija

Planet Caravan smeerevski rock sastav jedan je od najproduktivnijih i vrednijih bendova u našem gradu. Ova ekipa muzičara objavila je objavila je novi video spot za pesmu „Miris grada“, treći singl sa aktuelnog albuma „Aramat“ objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music.

„Miris grada“ je ljubavna priča prenešena u surovo okruženje velikog grada.  Zanesenost i zaljubljenost se sudaraju sa surovom realnošću i postaju priča o svima onima koji se bore i pokušavaju da prate svoje snove, uprkos velikim preprekama i nerazumevanju okoline.

Pesma je snimana u studiju „Paradox“ u Smederevu (Srđan Branković), a mix je u studiju „Mašina 23“ radio Saša Otašević.

Spot je sniman u Budimpešti i u Smederevu i kompletnu realizaciju spota, sada već tradicionalno, smederevska ekipa iz ArtNet Studia.

Panet Caravan su Dragan Vukotić (vokali), Miloš Šomi Nikolić (gitara), Aleksandar Urošević (gitara), Dražen Urukalo (bas gitara) i Nikola Likić (bubnjevi). Gost na klavijaturama je Milan Vasiljević iz grupe NeeD.

Album „Aramat“ grupe Planet Caravan dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

UĆIVAJTE U SPOTU:

 

Smederevski bend Planet Caravan objavio novi spot za pesmu „Iščezle niti“

Grupa Planet Caravan objavila video za pesmu „Delfin“, gost Oliver Nektarijević

Smederevski Planet Caravan objavio spot za pesmu „Čarobno mesto“

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!