Home Info Smederevo oštećeno protiv Zvezde, sudija Simović suspendovan!

Smederevo oštećeno protiv Zvezde, sudija Simović suspendovan!

by redakcija

 

Delilac pravde Novak Simović, koji je sudio utakmicu 22. kola Jelen Superlige u Smederevu, na duelu između istoimenog kluba i Crvene zvezde (0:1), pauziraće do daljeg! Kako je za SPORTAL.RS izjavio član Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Đorđe Žutić, arbitar iz Lovćenca dobio je negativnu ocenu od strane specijalnog posmatrača za suđenje Zorana Petrovića, prema čijem mišljenju suđenje na pomenutoj utakmici bilo je ispod očekivanog.  
 
Član Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Đorđe Žutić obrazložio je propuste sudije Simovića.
 
– Nije dosudio kazneni udarac za domaćina, ekipu Smedereva, posle igranja rukom igrača Zvezde i imao propust pre isključenja igrača Smedereva Radosavljevića. Trebalo je ranije da prekine igru, a kasnije je igrač Smedereva Radosavljević pokušao da uzme pravdu u svoje ruke te je opravdano isključen, jer je grubo udario igrača Crvene zvezde, gde je moglo doći do ozbiljnije povrede. Da je igra pravovremeno bila prekinuta do ovoga ne bi ni došlo. Kasnije, u ovoj drugoj situaciji kod isključenja igrača je ispravno postupio. 
 
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Smederevo u gostima sa 1:0, a pobedonosni pogodak postigao je  Nigerijac Abiola Dauda u 89. minutu.   
 
Foto: MN Press

Izvor: Sportal.rs

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!