Home Info Smederevka Milica Mišić na Beoviziji

Smederevka Milica Mišić na Beoviziji

by redakcija

Milica Mišić tinejdžerka iz Smedereva koja je juče napunila 17 godina učestvovaće na najprestižnijem muzičkom takmičenju u Srbiji,  "Beovizija 2020", na kojem se bira predstavnik Srbije za pesmu Evrovizije.

Milica je rođena 27. februara 2003.godine i završila je redovnu osnovnu školu, ali i muzičku školu „Kosta Manojlović“ u Smederevu na Odseku gitara. Sada pohađa treći razred srednje muzičke škole „Kosta Manojlović“, u Smederevu na odseku etno pevanje.

Milica je učestvovala na mnogim školskim takmičenjima kao i dečjim festivalima, na kojima je najčešće osvajala prve nagrade.

Na takmičenju „Neki novi klinci“ 2017. godine, Milica je bila jedna od superfinalista i osvojila je nagradu „Srca javnosti“.

Milica je najmlađi učesnik festivala Beovizija 2020 na kojoj će se predstaviti sa pesmom KIŠA.

Muziku i tekst za ovu sjajnu pesmu uradila je svima poznata smederevka Saška Janković (Sashka Janx) a pored Saške aranžman je radio i Nikola Radivojević, takođe iz Smedereva, u čijem je studiju i snimana pesma. Da bi pesma bila upotpunjena ekipom iz našeg grada spot je radio Art Net studio.

Milica učestvuje u prvom takmičarkom danu (večeras od 21h) i nastupa pod rednim brojem 2.

Glasovi publike će biti presudni pa ovom prilikom vas pozivamo da glasate za Milicu, slanjem sms poruke na broj 5556 sa rednim brojem 2. Sav prihod od sms poruka biće uplaćen za lečenje bolesne dece.

Poslučajte pesmu i pogledajte spot. Uživajte!
Milici želimo svu sreću!

 

foto: Milica Milojević / ArtNet studio

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!