Home InfoHronika Direktorka zaposlila ekonomistu za nastavnika nemačkog

Direktorka zaposlila ekonomistu za nastavnika nemačkog

by redakcija

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv direktorke osnovne škole u mestu Turije osumnjičenu da je uprkos drugim kandidatima koji su ispunjavali uslove posao nastavnika nemačkog jezika dala ekonomisti, saopštila je danas policija.

Direktorka Milica I. (51) je osumnjičena da je kao direktor Osnovne škole "Veljko Dugošević" u mestu Turije, u decembru 2011, po raspisanom konkursu, primila u radni odnos, na radno mesto nastavnika nemačkog jezika ekonomistu N. J. iz Kučeva i time povredila prava drugih kandidata koji su odbijeni iako su ispunjavali zakonom propisane uslove.

Požarevačka policija je podnela krivičnu prijavu i protiv direktora zemljoradničke zadruge "Mlava" iz mesta Vukovac Milorada R. (63) osumnjičenog da je uzeo kredit od Fonda za razvoj od dva miliona dinara za oživljavanje proizvodnje, a potom je bez odluke skupštine zadruge od dela novca kupio poljoprivrednu mehanizaciju. Kako je navedeno, ostatak novca je potrošio na plaćanje računa zadruge iako je znao da je kredit namenski i da se ne može koristiti u druge svrhe.

 msp

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!