Home Info Smederevka bronzana na Evropskom prvenstvu u karateu

Smederevka bronzana na Evropskom prvenstvu u karateu

redakcija

Na Evropskom prvenstvu u ESKA organizaciji (european shotokan karate association), inače najjačoj manifestaciji Šotokan karatea u Evropi, u reprezentaciji Srbije, nastupala je karatistkinja Karate kluba „Smederevac“ Marija Minić.
Evropsko prvenstvo je održano u Švajcarskoj, u Cirihu od 28-30.novembra.
U veoma jakoj konkurenciji, ovoga puta bez svog trenera, koji zbog finansijske situacije nije bio uz Mariju na ovom jakom prvenstvu, naša šampionka se okitila bronzanom medaljom u borbama ekipno, što je za svaku pohvalu.
U pojedinačnoj konkurenciji, protiv višestruke šampionke Evrope, koja je iz Švajcarske- zemlje domaćina, uz veliko navijanje sudija, Marija je zaustavljena na putu ka još jednoj medalji.
Trener Karić Predrag- Peka, i rukovodstvo Karate kluba „Smederevac“ je veoma zadovoljno Marijinim uspehom, koja je ove godine osim što je bila šampion Srbije u Karateu, i bronzana na prvenstvu Srbije u Tekvondou, donoseći ovu bronzanu medalju sa najjačeg Šotokan prvenstva kontinenta, opet potvrđuje svoj vrhunski kvalitet, ali i izvanredan rad Karate kluba „Smederevac“.

Na slici : osvajači medalje, Marija Minić (Karate klub „Smederevac“) druga s desna.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!