Home Info Smederevci smenili Bogdanovića

Smederevci smenili Bogdanovića

by redakcija

Višegodišnji direktor fudbalera Smedereva Goran Bogdanović smenjen je sa te funkcije, a na njegovo mesto postavljen je Aleksandar Pantić, dosadašnji direktor omladinskog pogona.

Predsednik Smedereva Saša Momić objasnio je da je promene došlo jer Bogdanović, nakon reorganizacije u klubu, nije želeo da prihvati smanjenje plate.

"Kadrovske promene su uslovljene usklađivanjem akata kluba sa novim Zakonom o privrednim subjektima. Te stvari se tiču stečajnog upravnika Sartida, kao vlasnika kluba, ali i unutrašnje organizacije, koja je bila prinuđena da broj i primanja zaposlenih prilagođava stanju u klubu i društvu uopšte. Bogdanoviću smo ponudili nastavak saradnje, ali po novim ulsovima, koje on nije prihvatio, i zbog toga je razrešen dužnosti. Nije tu bilo nikakvog sukoba", objasnio je Momić, a prenose sportski mediji.

On je objasnio da sada Izvršni odbor čine trojica direktora – Aleksandar Pantić kao generalni, Žarko Pavlović kao sportski i Nikola Nešić, kome će biti povereni drugi operativni poslovi.

Goran Bogdanović izjavio je da će se tek obratiti javnosti jer nije istina da nije privatio smanjenje plate.

"U najmanju ruku je nekorektno da neko pomisli, a kamoli da kaže da sam otišao zbog plate. Ja sam smenjen onog trenutka kada je Momić postao predsednik. Imao sam svoje ideje i planove, koje bih sproveo u delo i bez plate, jer mi ne pada na pamet da trošim narodne pare. Niko nije hteo da me sluša, a verujem da sam bar to zaslužio. Smederveska i šira javnost uskoro će čuti zbog čega nisam više u klubu, jer na to ima pravo", istakao je Bogdanović, koji je sedam godina bio direktor kluba.

 

Izvor: Kurir

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!