Home Info Smederevac na klupi Smedereva!

Smederevac na klupi Smedereva!

by redakcija
Miloš Velebeit će od sutra zameniti na klupi dosadašnjeg trenera Aleksanda Janjića.

 FK Smederevo i šef stručnog štaba Aleksandar Janjić sporazumno će raskinuti ugovor iz razloga izostanka takmičarskih rezultata, a u cilju buđenja ekipe pred najbitnije utakmice u prvenstvu!!!

            Jedan od najkvalitetnijih trenera u ligi pored velikih problema u kreiranju igre usled dolaska velikog broja igrača, novog stručnog štaba, mnogobrojnih povreda nije uspeo da ostvari pobedu što je rezultiralo paljenjem alarma u klubu i donošenja teških odluka za dobrobit kluba. Iako je ekipa Smedereva počela bolje da igra u poslednjih par kola, samopouzdanje je i dalje na niskom nivou jer pobeda nikako da dođe, a vremena više nema.

            Čovek koji će preuzeti kormilo Oklopnika je Miloš Velebit, bivši igrač Smedereva, a sadašnji perspektivni trener i instruktor FS Srbije. Velebit je mlad (33 godine), izuzetno radan, stručan i obrazovan trener, a priliku da pokaže svoj talenat dobiće u svom klubu i svom gradu.

            Nešto više o novom šefu stručnog štaba, ostalim promenama u stručnom štabu, kao i drugim aktuelnostima u FK Smederevo saznajte već sutra na našem sajtu.

Izvor: FK Smederevo

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!