Home Info Slavica Đukić Dejanović posetila kolektivni centar u Radincu

Slavica Đukić Dejanović posetila kolektivni centar u Radincu

by redakcija

Vi ste sve izgubili. Bogati ste 6. maja samo sa tim glasom. I tu ste u istom pravu koje imaju svi građani Srbije. Samo smo 6. svi isti i svi vredimo isto, vi zato što imate taj glas, rekla je v.d. predsednica Srbije, predsednica Narodne skupštine i potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović u kolektivnom centru u Radincu.

"Razmislite ko ima istinsku potrebu da vi ne budete više u kolektivnom centru i ko će svoj deo energije uložiti u to, ko ima istinsku smelost i jasnoću da govori o teškim problemima, da govori o tome da našu braću i sestre koji su na Kosovu i Metohiji apsolutno ne sme niko da ugrožava jer to znači da ugrožava Beograd. Onaj ko to tako ne shvata, taj ne pripada duhu koji svi mi ovde imamo" objasnila je Slavica Đukić Dejanović.

Ona je pozvala izbeglice u kampu da razmisle kome će 6. maja dati svoj glas i dodala "Dok ste ovde računajte na Socijalističku partiju Srbije.

Na susretu sa izbeglicama govorili su član Glavnog odbora SPS Zoran Anđelković, član Glavnog odbora SPS i poslanički kandidat Snežana Paunović i predsednica SPS Smedereva Suzana Spasojević.

U kolektivnom centru trenutno živi 250 ljudi, ali do kraja godine, realizacijom projekta sa organizacijom Help u kampu će ostati oko 120 ljudi kada će  moči da se govori o datumu zatvaranja kampa, rekla je agenciji Beta član gradskog veča za zdravstvo i cocijalnu zaštitu Vesna Jeremić Dragojević.

msp

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!