Home InfoDruštvo SDCafe tim uručio donaciju smederevskih preduzetnika Opštoj bolnici „Sveti Luka“ u Smederevu

SDCafe tim uručio donaciju smederevskih preduzetnika Opštoj bolnici „Sveti Luka“ u Smederevu

by redakcija

Danas su predstavnici portala SDCafe.rs uručili donaciju u alkoholu Opštoj bolnici „Sveti Luka“ u Smederevu.
Naime, prošle sedmice SDCafe.rs priključio se akciji, koju je inicirala facebook grupa Slobodan grad Smederevo, prikupljanja alkohola za Opštu bolnicu u Smederevu koja je već dve nedelje pretvorena u kovid bolnicu sa popunjenim kapacitetima obolelih od virusa Covid-19.

Naime, SDCafe.rs je uz pomoć svojih prijatelja, poslovnih partnera, i uspešnih preduzetnika iz Smedereva za pet dana prikupio donaciju od 1221 litara alkohola. Na poziv SDCafe-a učešće je uzelo 20 firmi iz Smedereva i dve iz Beograda.

Donaciju od 1221 litara 70% alkohola uručio je glavni urednik portala SDCafe-a Željko Milojević,  a donaciju u ime Opšte bolnice „Sveti Luka“ primio dr Željko Smiljanić pomoćnik direktora.

„Zahvaljujemo se na ovoj donaciji svim firmama koje su učestvovale u akciji. Posebno se zahvaljujemo SDCafe-u koji je stao iza cele ove priče i podržao ovaj plemeniti gest. Svaka donacija je dobrodošla u ovim teškim veremenima gde se naše kolega svakodnevno bore za živote ljudi. Kapaciteti jesu popunjeni ali moje kolege daju svoj maksimum za svakog pacijenta, a ovakve akcije nam veoma znače.“– rekao je za SDCafe.rs dr Željko Smiljanić.

„Iskoristio bih priliku da pored zahvalnosti za ovu donaciju, javno zamolim sve naše sugrađane da se pridržavaju propisanih mera, da nose maske i drže distancu, ovo je vreme kada moramo ozbiljno da pazimo na sebe i na druge.“– dodao je dr Smiljanić

SDCafe tim se ovom prilikom zahvaljuje svim firmama koje su uzele učešće u ovoj humanitarnoj akciji i pokazali veliku količinu altruizma i odgovornosti za svoje sugrađane u zajedničkoj borbi protiv ove opake bolesti koja može da zadesi svakoga.

Posebnu zahvalost dugujemo firmama:
ABC Projekt, ProfiWeld,  HCM, EM Dip Pro tim, Alto, Select Company, Cafe Naša Gajba, Cafe Gambini, Zlatne kugle, str Tiba, Art Net Studio,  Data računovodstvo, SCala Team Studio, Đuneks, Media Mobile, Ribolov Ilić, Trša-S, M1K4, Sistem F, Akademije Besos, Maximus, Tepih servis Mrki.

 

www.sdcafe.rs

Slične vesti

2 comments

Nikola 20.07.2020 - 22:28

Svaka čast, i sdcafeu i svima koji su donirali. Sjajna akcija u ovo ludo vreme. Kada svi gledaju samo sebe ima dobrih i plemenitih lljudi. Moje poštovanje.

Reply
Smederevka 20.07.2020 - 22:30

Sve pohvala za ovakvu akciju! Bravo!

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!