Home InfoPolitika Saopštenje za javnost Ujedinjene opozicije Smedereva

Saopštenje za javnost Ujedinjene opozicije Smedereva

redakcija

Saopštenje prenosimo u potpunosti:

Poštovani sugrađani,

Ovim saopštenjem se Vama obraćamo, jer smo prošli put uputili apel lokalnoj samoupravi da preduzme neophodne korake u vezi sa trenutnom situacijom, a tiče se mera koje treba da se odnose na informisanost građana o zdravstvenom stanju Smederevaca, o merama koje treba da pomognu starim, bolesnim i socijalno ugroženim stanovnicima našeg grada kao i hitne mere za pomoć privredi i poljoprivredi u našem gradu.

Zbog sve vidljivijih sukoba unutar SNS-a, gde jedni druge sputavaju u vršenju osnovne dužnosti koja treba da se odnosi na rešavanju problema sugrađana u vanrednom stanju, svi mi trpimo posledice njihovog politikanstva, a upravo nas optužuju da se bavimo politikom kada za to nije vreme.

Pozivaju sve nas na slogu i pomirenje a oni se svađaju i dele, zbog čega ceo grad stoji.

Sve ovo navedeno je samo još jedan znak da lokalna samouprava u ozbiljnim vremenima, po zdravlje i život nas Smederevaca, nije sposobna da vodi brigu o nama.

I posle Vladine odluke da se ukine sramna odluka koja je zabranila lokalnim medijima da pišu o stanju u lokalnoj samoupravi mi i dalje nemamo saopštenja od predstavnika vlasti i ako je na njenom čelu doktorka i vrstan infektolog Jasna Avramović.

Zato se obraćamo Vama, dragi naši sugrađani. Jer zahvaljujući medicinskom osoblju, apotekarima, prodavcima i prodavačicama, taksistima, poljoprivrednicima i svim ostalim savesnim građanima ovaj grad će preživeti i opstati kao što je to činio vekovima unazad.

Na vlast ne računajte!

 

Potpisnici saopštenja:

Saša Živković-   Zajedno za Srbiju
Andreja Pavlović –   Demokratska Stranka
Nikola Beronja –  Narodna Stranka
Saša Milić – Pokret Slobodnih Građana

3 comments
0

Slične vesti

3 comments

Dr 06.04.2020 - 20:10

Jasna Avramović nije vrstan infektolog, ona je vrstan politikant. Da je vrstan i častan lekar sada bi bila na infektivnoj klinici, ne bi se bavila politikanstvom i unutarstranačkom borbom unutar trulog smederevskog SNS.
p.s.Šta je (ili ko je) ujedinjena opozicija Smedereva? Meni se čini da je opozicija razjedinjenija nego ikad.

Reply
Bivša Smederevka 07.04.2020 - 09:04

Ovako nešto nepismeno sročeno odavno nisam pročitala! Osim „konstatacije“ da vlast „ič ne valja“ i da će grad opstati bez nje (!?), Ujedinjena opozicija „crno na belo“ saopštava Smederevcima da ni na nju ne računaju, jer sa „planom i programom rada“, iz koga izleću jedino ovakvi „biseri“, nema šta da se traži u borbi za osvajanje vlasti ni u najvećoj zabiti u Srbiji. Jer, srca (i glasovi) običnih ljudi ne pridobijaju se nesuvislim saopštenjima, već pružanjem pomoći u teškim vremenima, kao što su ova. A načina je bezbroj!

Reply
Avatar 07.04.2020 - 13:16

Smedervci vidite li kakve su bolnice u drugim gradovima,od novih objekata ili restauriranih mi samo imamo opstinsku zgradu, zar vam nije vise muka.Vi koji ste setali Titovom fontanopm,pogledajte koji je svinjac na trgu pored onog Alova za pojenje stoke,zar vas nije sramota,gde ste bre,gde izvodite unucice i sta da gledaju,poslednju gradsku Kasabu zvanu Smederevo.

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!