Home InfoDruštvo Prodaje se Naš glas koji prodaje tuš kabine!

Prodaje se Naš glas koji prodaje tuš kabine!

by redakcija

Agencija za privatizaciju objavila je 30. juna 2015. godine javne pozive za učešće u postupku javnog prikupljanja ponuda za prodaju kapitala još 11 medijskih kuća. Samo dan nakon što je objavila prodaju 38 medija, Agencija je tom spisku dodala i Novinsko izdavačko društvo sa ograničenom odgovornošću "Naš glas" iz Smedereva.

Svoj kapital "Naš glas" je počeo da prodaje i sam. 

Novinsko-izdavačko preduzeće „Naš glas“ raspisalo je oglas za prikupljanje najpovoljnije ponude za prodaju hidromasažne tuš kabine po početnoj ceni od 30.000 dinara.

Ovaj zbunjući oglas ostavlja razne nedoumice. 

Najpre, kakve veze ima izdavač lokalne novine sa tradicijom od 1875. godine sa opremom za kupatila? Odakle uopšte novinsko-izdavačkom preduzeću nova tuš kabina? Da li je nabavljena za potrebe opremanja poslovnog prostora, ili je možda dobijena kompenzacijom za neki tekst ili reklamu? Da li je dobijena na poklon kao gest zahvalnosti?

NIDOO Naš glas privatizovan je 2009. godine. Kupac je preduzeće „Zodufin“ d.o.o. iz Beograda. Isto preduzeće kupilo je i odmaralište Jugovo. Agencija za privatizaciju raskinula je 2012. ugovor jer "Zodufin" nije na vreme izmirio obaveze. Sada posluje kao društvo sa ograničenom odgovornošću. 

Iz budžeta grada ove godine „Naš glas“ je dobio 2.430.400,00 da istinito informiše Smederevce ili da trguje sanitarijom i opremom za kupatila?

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!