Home InfoPolitika Predsednik i većina članova napustilo Narodnu stranku u Smederevu

Predsednik i većina članova napustilo Narodnu stranku u Smederevu

redakcija

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Smederevu, Nikola Beronja, sa većinom članova podneo je ostavku na funkcije u Narodnoj stranci u Smederevu, kako je objavljeno u sopštenju na facebook profilu ove stranke.

“U Narodnu stranku smo ušli verujući da ulazimo u organizaciju koja će biti stožer okupljanja srpske opozicije. Verovali smo da ta organizacija ima kapacitet da se pozicionira kao vodeća snaga na političkoj sceni Srbije, da će biti nosioc udruživanja opozicije.
Verovali smo da će se Narodna stranka sa podjednakim fokusom baviti kako Beogradom, tako i unutrašnošću Srbije. Da će biti zainteresovana za pitanja koja u Smederevu muče građane, od zagađenja do nezaposlenosti.
Nažalost, poslednjih meseci smo bili svedoci da je stranka krenula drugim pravcem, putem samostalnog profilisanja i soliranja. Sa tim i takvim pristupom nismo saglasni i zato smo rešili da kolektivno napustimo Narodnu stranku, duboko verujući u nužnost ujedinjene opozicije.
Bivšim kolegama želimo mnogo uspeha i sreće u daljem radu, uz nadu da ćemo svakako nastaviti zajedničku borbu protiv ovog nakaradnog režima, jer samo udruženi i ujedinjeni možemo pobediti.” – nampisano je u saopštenju.

Nazvanično se spekuliše da će oni svoj politički angažman nastaviti u Stranci slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, ali za sada nema zvaničnih informacija.

4 comments
0

Slične vesti

4 comments

Radan 07.08.2020 - 17:28

Beeonja-znaci totalno nebitan i marginalne lik, blago Vucicu dok ima ovakve likove u opoziciji!

Reply
Rus 07.08.2020 - 22:17

Vera za veceru!

Reply
Bivša Smederevka 07.08.2020 - 22:23

Ma, nek kaže narod uzalud: “Koliko para, toliko i muzike!”. Sve ostalo je- prazna priča…

Reply
Rale 10.08.2020 - 23:21

Dokle god opoziciju u gradu cine takvi kao Beronja,Andreja,Benes,Sale,Guza itd ovi polupismeni gradski naprednjaci ne treba da brinu!

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!