Home Info Podrška Wikileaks-u od strane Piratske partije Srbije

Podrška Wikileaks-u od strane Piratske partije Srbije

redakcija

Piratska partija Srbije podržava rad Wikileaks-a i osoba koje deluju u ovom trenutku dok je sajt u velikoj opasnosti. Oštro osuđujemo zvaničan stav Republike Srbije koji podržava hapšenje i izručivanje Julian Assange-a, osnivača Wikileaks-a. Mišljenja smo da ovakvim stavovima naše državno rukovodstvo sistematski razara integritet naše zemlje. Sramna je činjenica da Srbija nije podržala ovakav globalan trijumf slobode informisanja i raskrinkavanja politike sile koja nas je direktno razarala u bliskoj prošlosti.
 
Direktno smo uključeni u pomaganje Wikileaks-u. Hostujemo ažuran duplikat svih dokumenata sa aktuelnog sajta zajedno sa većinom članica Pirate Parties International. Podrška wikileaks-u od strane pirata je deo spontane globalne akcije koja je do ovog trenutka osigurala aktivne i identične duplikate izvornog Wikileaks sajta na više od 500 lokacija širom sveta. Svaki od ovih duplikata izvornog sajta se redovno ažurira od strane aktvista.

Aktuelne informacije u vezi sa time kako da pomognete rad Wikileaks-a možete naći na zvaničnom sajtu Piratske partije Srbije.

Aleksandar Blagojević
osnivač Piratske partije Srbije i član borda PPI

Izvor: Piratska Partija Srbije

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!