Home Info PATOS časti

PATOS časti

by redakcija

Članovi PATOS-a će 1. januara 2011. u ulici Kralja Petra Prvog održati perforans ispred restorana ATW. Prenosimo saopštenje za medije:

Pozivamo sve bivše, sadašnje i buduće članove PATOS-a, prijatelje, rodbinu, saradnike, publiku kao i sve ljude dobre volje i čista srca da dođu 1. januara 2011. u ulicu Kralja Petra Prvog gde će članovi PATOS-a ispred restorana ATW kostimirani služiti goste, deliti (besplatno) kiselu čorbu, raso, turšiju i salatu od kiselog kupusa.
Akcija (performans) pocinje 1. januara u 11.15 h i traje do 13.15 h (ili 14.15 h).
Spremamo brojna iznenađenja za naše goste!

Dobro došli !!!

——–

Podsećamo vas da je PATOS (Pokretni Alternativni Teatar Omladine Smedereva) neprofitna organizacija koja okuplja mlade pozorišne praktičare oko istraživačkih i inovativnih pozorišnih projekata, koje često realizuje u saradnji ili partnerstvu sa profesionalnim pozorišnim kompanijama u zemlji i inostranstvu.
PATOS je jedino pozorište u Smederevu koje kontinuirano radi tokom cele godine. Tokom sezone se redovno održavaju radionice koje rezultiraju predstavama. Grupa okuplja oko 35 mladih ljudi i dvanaestak profesionalnih umetnika.
Članovi PATOS-a su uključeni ne samo u umetnički proces, već i u organizaciju međunarodnog festivala PATOSoffIRANJE i drugih programa čiji je producent Centar za kulturu. Članovi PATOS-a čine okosnicu nove, urbane kulture u Smederevu, kao nosioci budućeg rada i kriterijuma u kulturi.

PATOS časti

Izvor: PATOS

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!