Home InfoHronika Otac pedofil seksualno zlostavljao devojčicu više od godinu dana

Otac pedofil seksualno zlostavljao devojčicu više od godinu dana

redakcija

Zbog seksualnog zlostavljanja svoje ćerke od osam godina uhapšen je Z. D. (53) iz Smedereva. Otac je, nakon razvoda dobio starateljstvo nad devojčicom, a zlostavljanje je otkriveno kada je devojčica užasnu ispovest poverila radnicima Centra za socijalni rad. Nakon hapšenja oca, devojčica je smeštena u hraniteljsku porodicu.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad svojom maloletnom kćerkom, lisice na ruke stavljene su Z. D. (53). On je osumnjičen da je u više navrata, u dužem periodu, bludničio nad devojčicom. U saopštenju policije se jedino navodi da je otac dete dodirivao po intimnim delovima tela. Zbog zaštite identiteta žrtve zlostavljanja, policija ne želi da otkriva detalje.

Tokom napastvovanja, kako saznajemo, otac pedofil je povredio devojčici polni organ. Policija čak sumnja da se nad devojčicom seksualno iživljavala još jedna osoba koju je njen otac dovodio kući, ali se ti navodi još proveravaju.

Z. D. je bio odan alkoholu. Majka žrtve je, takođe, sklona alkoholu i promiskuitetnom načinu života. Nakon razvoda, sud je ocenjujući podobnost, procenio oba roditelja, i starateljstvo nad detetom dodelio ocu.

„Novosti“ saznaju da je otac pedofil seksualno zlostavljao devojčicu više od godinu dana. Košmar je trajao do pre nekoliko dana, a kako „Novosti“ nezvanično saznaju, policiju su alarmirali radnici Centra za socijalni rad u Smederevu.

Čitav slučaj, naime, otkriven je početkom aprila, pošto je devojčica, u pratnji majke, došla u Centar za socijalni rad.

– Radnici Centra, pošto su čuli priču, odmah su slučaj prijavili policiji i preduzeli sve neophodne mere iz svoje nadležnosti. Devojčica je, takođe, upućena na zdravstvene preglede. Nakon toga, dete je po hitnom postupku izmešteno iz ove prodice, i smešteno u hraniteljsku porodicu, kažu u Centru za socijalni rad.

Z. D. će uz krivičnu prijavu zbog nedozvoljenih polnih radnji, u četvrtak biti predat Osnovnom javnom tužilaštvu gde se očekuje otvaranje tužilačke istrage.

NEPOZNAT POLICIJI

Oca napasnika nema u evidenciji policije, rečeno je „Novostima“ u PU Smederevo. Nije prijavljen za nasilje u prodici, ili neko drugo krivično delo.

J.Ilić

Izvor: Večernje novosti

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!