Home InfoHronika Osumnjičeni preprodavali zlato i srebro

Osumnjičeni preprodavali zlato i srebro

by redakcija

Požarevačka policija uhapsila je i podnela krivičnu prijavu protiv  dvojice preprodavaca zlata i srebra kod kojih je nađena veća količina dukata, zlatnog i srebrnog nakita, a kod jednog i oružje bez papira.

Policija je saopštila da je uhapsila Vladimira M. (25) i Predraga R.(56), obojica iz Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da su se bavili  nedozvoljenom trgovinom plemenitim metalima i dukatima.

Osumnjičene je policija 26. juna, ispred železničke stanice u Požarevcu, zatekla u  nedozvoljenoj kupoprodaji zlata i kod Predraga R. našla deset velikih zlatnih dukata koje je prodavao Vladimiru M.

Osumnjičeni Vladimir M. je od oktobra 2011. otkupio i preprodao zlatno i srebro za oko 100.000 evra, navela je policija.

Pretresanjem je kod Vladimira nađena veća količina zlatnog i srebrnog nakita, predmeta od srebra, kovanica, starih  metalnih novčića.

Policija je pretresom kuće osumnjičenog Predraga R. našla veću količinu zlatnog nakita, tehničkih uređaja i pištolj za koji Predrag nema odobrenje nadležnog organa.

Policija je osumnjičene uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

msp

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!