Home Info Partizan novčano kaznio Mitrovića, mladi napadač u konkurenciji za Smederevo!

Partizan novčano kaznio Mitrovića, mladi napadač u konkurenciji za Smederevo!

redakcija

 

Problematični napadač Partizana Aleksandar Mitrović kažnjen je novčano zbog isključenja na meču sa Nefčijem u Ligi Evrope, ali će se naći u konkurenciji za tim u susretu sa Smederevom u nedelju.
 
Crno-beli dočekuju u Humskoj Smederevo u nedelju od 19 časova, a i pored toga što je saigrače ostavio na cedilu u Bakuu, Mitrović bi mogao da se nađe u postavi.

"Mitrović je novčano kažnjen prema pravilniku i u konkurenciji je za tim protiv Smedereva. Niko ne odobrava njegove postupke, ali on je pobednik. Ima pozitivnu drskost na terenu, međutim, zbog njegovog karaktera sve što uradi dobro pretvara se u negativnost. Mnogo toga se njemu, Ninkoviću i Markoviću, dogodilo u poslednjih šest meseci, godinu dana. Siguran sam da ćemo vremenom ispraviti sve negativne stvari, nećemo dopustiti da se razvijaju u negativnom pravcu, već da će se ponašati onako kako dolikuje mladim igračima Partizana", rekao je Zvonko Varga, pomoćni trener crno-belih.
 
On je dodao i da su sa Mitrovićem razgovarali trener Vladimir Vermezović, kao i sportski direktor Ljubiša Tumbaković, a sam napadač je rekao kako će prihvatiti svaku kaznu.

Izvor: Blic

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!