Home Info OK Tehničar od sledeće sezone u II Ligi Srbije

OK Tehničar od sledeće sezone u II Ligi Srbije

by redakcija

Odbojkaški klub "Tehničar" – Smederevo, na svoju desetu godinu od osnivanja i rada, u tekućoj sezoni 2015/16, kao šampion Regiona u konkurenciji seniorki, svojim rezultatskim i igračkim potencijalom baziranim na isključivo devojčicama iz našeg Grada, uspeo da se plasira u Viši rang – II Ligu Srbije. 

Ovaj uspeh OK Tehničar Smederevo je rezultat stručnosti i sistematičnosti višegodišnjeg trenažnog procesa Profesora odbojke Aleksandra Šipetića i njegovih saradnika,usmerenog ne isključivo na rezultat, kao osnovnog postulata sportskog bivstvovanja, već na zdravo formiranje sportskih ličnosti i usmerenost ka bavljenju sportom kao načinu života dece našeg Smedereva!

U narednoj sezoni OK Tehničar Smederevo, takmičiće se sa klubovima iz Beograda, Valjeva, Šapca, Obrenovca, Lazarevca, Aranđelovca, Sremske Mitrovice i Kragujevca.

Ovakva konkurencija priznatih odbojkaških centara Srbije, zasigurno će obezbediti kvalitetnu odbojku i pružiti užitak svim ljubiteljima odbojke, u nadamo se zdušnoj podršci devojčicama našeg Grada da pokažu i dokažu svoj talenat!

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!