Home Info Održana tribina o uticaju medija na učenike

Održana tribina o uticaju medija na učenike

redakcija

U organizaciji Regionalnog centra za talente i razvoj dece, Gradskog parlamenta učenika i Đačkog parlamenta OŠ "Dr Jovan Cvijić", održana je tribina – okrugli sto sa temom Uticaj medija na decu školskog uzrasta.

Tribina je održana u  Muzeju u Smederevu, 16.01.2014.godine od 18 do 19.45 časova. Tribina se sastojala iz tri segmenta.
Prvi deo je bio posvećen uticaju novina i časopisa na učenike (prezenter Zvezdan Stanojević OŠ "Dr Jovan  Cvijić"). Drugi deo se odnosio na uticaj televizije na učenike (prezenter Andrijana Paunović OŠ "Dimitrije Davidović") i treći deo se odnosio na uticaj interneta na učenike (Tijana Jovanovic "Despot Djuradj").

Tribinu je otvorila direktorka muzeja Tanja Gačpar, voditelj je bio Boris Zdravković. Tribini su prisustvovali član Gradskog veća za obrazovanje, predstavnici iz ministarstva prosvete, iz Doma zdravlja, Snežana Milovanovic iz PU Smederevo, kao predstavnici medija Televizije Smederevo, Radio Televizije Smederevo, Web portala SDCAFE.rs, učenici iz osnovnih i srednjih škola.

Nakon prezentacije razvila se konstruktivna debata u kojoj je velika većina prisutnih učestvovala.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!